Spelautomater där du kan vinna riktiga pengar

Att spela spelautomater online kan ofta kännas lite överväldigande. Det finns så mycket att välja på, att det är svårt att veta var man ska börja. Väljer du den färggladaste spelautomaten som fångar din blick, eller spelautomaten som ligger högst upp på listan över spelarfavoriter? Vad sägs om den som är baserad på den superhjälte eller filmserie du verkligen gillar, eller den med en tickande jackpotten över sig? Eller vad sägs om den som låter dig vinna riktiga pengar snabbt?

Att lära sig att vinna pengar medan du spelar spelautomat är ganska enkelt – allt handlar om att bedöma vilka spel du ska spela och räkna ut hur du kan få dem att fungera till din fördel.

Med det sagt, hur ska vi kunna räkna ut vilka spel vi borde spela? Lyckligtvis för dig, har du kommit till rätt ställe. På den här sidan kan du lära dig allt om hur du väljer de bästa spelautomaterna för att tjäna riktiga pengar snabbt.

Hur kan jag vinna pengar genom att spela på spelautomater?

Detta är en av de frågor vi ställs mest. Många spelare ser attraktionen hos spelautomaterna (grafiken, spelet, bonusfunktionerna), men har inte riktigt förstått hur man gör dem lönsamma ännu.

För att vinna riktiga pengar när du spelar spelautomater måste du välja rätt spelautomat i första hand. För att göra detta måste du överväga några faktorer:

  • Vad är spelautomatens volatilitet och RTP?
  • Använder jag en testad spelautomatsstrategi?
  • Hur betalar spelautomaten ut (har den stora jackpottar eller givande bonusfunktioner)?
  • Vad är min spelbudget och kommer jag hålla fast vid den?
  • Varför spelar jag spelautomater överhuvudtaget?

I avsnitten nedan kan du lära dig om alla dessa överväganden och varför de är så viktiga.

Läs om spelautomatens volatilitet och RTP

Spelautomatsvolatilitet och RTP är några av de viktigaste begreppen att tänka på när du väljer din spelautomat. Medan spelautomater i huvudsak är slumpmässiga, finns det delar av algoritmerna bakom spelet som bestämmer om ett spel kommer att betala ut små mängder ofta (låg volatilitet) eller stora mängder då och då (hög volatilitet). Beroende på din budget måste du överväga vilken spelvolatilitet som passar dig:

  • Spelautomater med hög volatilitet kan äta upp ditt konto innan du får en större vinst, men när du får vinsten kommer den oftast att vara högre än spelautomater med låg volatilitet.
  • Spelautomater med låg volatilitet kommer inte att ge dig en massa pengar men kommer att hålla saldot stabilt.

För att vinna riktiga pengar med vilken spelautomat som helst måste du också överväga spelets RTP. RTP (return to player-procenten) är andelen av din spelbudget som du kan förvänta dig att ha kvar efter ett oändligt antal spins på ett visst spel. Det visas oftast som en procentandel och en genomsnittlig spelautomat bör ha en RTP-andel på ungefär 96%. Eftersom du inte gör oändligt många spins, kan du aldrig förvänta dig att få den exakta RTP som annonseras av spelet.

Dessutom, eftersom en spelautomats RTP alltid kommer att annonseras som lägre än 100%, kan det tyckas som om du alltid kommer att förlora pengar. RTP av ett spel är dock värt att överväga eftersom det visar hur generöst spelet kan vara. Ju högre RTP ett spel har, desto bättre chanser har du att vinna pengar.

Både volatilitet och RTP-andelar bör övervägas om du vill vinna riktiga pengar på spelautomater. De går hand i hand, så att lära sig om båda kommer att säkert att hjälpa dig att lyckas.

Progressiv Jackpot

Om du är en spelautomatsnybörjare, skulle en progressiv jackpotautomat tyckas vara det självklara valet för att vinna massor av pengar. Progressiva jackpottar kan ha miljontals kronor på spel, så de som vill vinna stort måste spela dessa typer av spelautomater, eller hur?

Det är sant att spela progressiva jackpottar kan leda till en storvinst, men dessa typer av spel behöver mer återhållsamhet och strategi än vanliga spelautomater. Med tanke på vad vi lärde oss ovan om RTP och volatilitet, kommer du upptäcka att progressiva jackpottar alltid har hög volatilitet. Det betyder att de kanske inte betalar ut någonting på över 100 spins, men i slutet av dagen kommer någon att kamma hem jackpotten, och kanske bli miljonär på kuppen.

Ta ditt humör i beaktande

För att vinna riktiga pengar på spelautomater måste du förstå att spelet är slumpmässigt. Detta innebär att även om vi kan visa dig vissa tips och tricks, finns det ingen solid strategi som kan tillämpas på spelet – till skillnad från poker eller blackjack. Att kunna acceptera att ibland är det helt enkelt inte din dag är mycket viktigt om du försöker tjäna pengar.

En serie förluster kan göra dig arg, men de kan också få dig att göra mindre rationella och genomtänkta satsningar. Men du måste känna igen när detta händer och ha återhållsamhet nog att lämna spelet. Om inte, kommer du inte att inte vinna särskilt mycket och du kan också förlora mycket mer än du räknade med att du skulle göra.